Mantindràs la retallada de sou i també faràs possible una nova ràdio

Són els motius principals pels quals els treballadors de BTV ens hem manifestat aquest passat 16 de juliol a la Comissió de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona.

A la comissió de presidència s’ha parlat sobre el contracte-programa de Barcelona Televisió i Barcelona FM, on s’hi reflecteix el finançament dels propers 4 anys. Segons aquest document, els salaris dels treballadors no contemplen cap possible recuperació salarialEls salaris dels que fem possible BTV resten congelats des del gener de 2011, ja que no se’ns van aplicar els increments d’IPC de 2010, 2011 i 2012. A més a més, el gener de 2013 se’ns va aplicar una retallada (fins un 10%), i que encara és vigent en l’actualitat. Tot això ens comporta una gran pèrdua econòmica que any rere any s’ha anat agreujant més arribant a comportar una disminució d’un 20% de poder adquisitiu en 4 anys.

Els treballadors de BTV només reclamem recuperar el que és nostre: el sou que teníem a l’any 2012. I ho reclamem, sobretot, després de que l’ajuntament fes públic que va tancar el 2013 amb un superàvit de gairebé 140 milions d’euros.

Actualment la plantilla de BTV viu escanyada i al límit de les seves possibilitats, on ja s’han produït diverses baixes per estrès i ansietat. Ara, a sobre, ens demanen que fem possible una ràdio informativa de cara a la propera temporada a canvi de res. Als treballadors de BTV ens fa molta il·lussió el projecte de la ràdio, però volem fer-la amb qualitat, com ara fem la TV i la web, i cobrant el que ens pertoca.

És en aquest punt on els treballadors ens plantem. Hem acceptat retallades de sou, deixat enrere els increments de l’IPC i també tolerar que no s’estiguin cobrint baixes de personal a diversos departaments, però no sempre direm que sí a tot.

Retallades NO

Retallades NO

Aquesta és la nostra primera petita acció. Creiem que d’un cop cal fer un gir al nostre favor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s