Disposats a negociar el que és nostre

Després d’una setmana intensa, amb diverses reunions amb els partits polítics municipals i la passada manifestació a la Comissió de Presidència de l’ajuntament, avui divendres, el Comitè tenia convocada amb els treballadors una Assemblea per tal d’informar-los dels passos que s’han fet aquests últims dies i valorar fer una possible vaga, de cara al dia 25 de juliol.

Ahir dijous, l’empresa va emplaçar al Comitè a una reunió avui mateix.
En aquesta reunió s’ha arribat a un primer acord per tal d’establir una taula negociadora per parlar de la recuperació del poder adquisitiu que s’ha perdut des del gener de 2011, a canvi de desconvocar la vaga del divendres 25 de juliol.

Amb 98 vots a favor, l’Assemblea ha decidit que el Comitè segui a la taula negociadora amb l’empresa per arribar a un acord (que haurà de ser aprovat en una nova Assemblea) sobre la recuperació del sou perdut els darrers anys. A part, 3 vots han resultat en contra i també 3 abstencions.

Actualment el Comitè resta a l’espera de la data de la taula negociadora per recuperar la part retallada del nostre salari. Dilluns se’ns informarà de la data. Una reunió que ha de tenir lloc dimarts o dimecres de la setmana vinent. Comitè i treballadors esperem dur a bon port aquestes negociacions.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s