Collboni (PSC): “No és lògic que la plantilla de BTV estigui externalitzada”

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, no troba lògic que el gruix de la plantilla dels mitjans públics municipals estigui subcontractada a través d’una empresa privada. Collboni ha visitat avui BTV per reunir-se amb el comitè d’empresa que representa els més de 185 treballadors externalitzats a través de BCN Audiovisual (grup Lavínia). Li hem explicat la situació en què ens trobem en aquests moments, amb el contracte per a la subcontractació de BTV i Barcelona FM a punt de sortir de nou a concurs, i també que una part dels treballadors ha presentat demandes als jutjats perquè els contracti directament ICB, la societat municipal de la qual depèn BTV. Collboni entén la demanda i ha dit que treballarà per atendre-la des de la posició que ocupi després del 24-M, tot tenint en compte les actuals limitacions legals a la contractació de treballadors públics per part dels ajuntaments.

Collboni amb el comitè d'empresa de BCN Audiovisual

Collboni -que també ha estat rebut pel director de BTV, Sergi Vicente- ha vingut acompanyat d’altres dos integrants de la seva llista, els fins ara regidors David Escudé i Joaquim Mestre. Tots dos han recordat que al Contracte Programa aprovat l’any passat, vigent fins a 2017, ja van aconseguir incloure-hi el compromís que en aquest període a l’Ajuntament s’estudiïn “les diferents alternatives de gestió dels serveis de ràdio i televisió encomanats a ICB”. Els socialistes s’han compromès a tirar endavant aquest procés i, si cal, ajudar a trobar la fórmula perquè els treballadors de BTV i Barcelona FM ens puguem incorporar amb garanties a la societat municipal.

Collboni amb el director de BTV

La reunió d’avui s’inscriu en la ronda de contactes que aquest comitè d’empresa està mantenint amb els diversos grups polítics que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig per explicar-los la situació que es viu a BTV i posar de manifest les seves propostes respecte al futur d’aquest mitjà durant el proper mandat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s