C’s defensa la qualitat, la transparència i la pluralitat de BTV

Ciutadans no té un model definit sobre el que ha de ser Barcelona Televisió i com s’ha de gestionar, però com a nova força política al consistori exigirà que se’n mantingui la qualitat, que la pluralitat s’ampliï d’acord amb el nou panorama polític i que la gestió del pressupost sigui totalment transparent. Són les conclusions a què hem arribat a la reunió entre el comitè d’empresa de BCN Audiovisual, l’empresa a través de la qual estem subcontractats bona part de la plantilla, i dos candidats de la llista que encapçala Carina Mejías: es tracta de Marilén Barceló (número 3) i Francisco Sierra (número 5), que avui han acudit a les instal·lacions de BTV.

trobada_Ciutadans

Des del comitè d’empresa els hem explicat quina és la situació dels treballadors i treballadores de BTV, subcontractats des de fa dècades i actualment pendents d’un nou concurs públic per a l’externalització d’aquesta plantilla i de les demandes a la jurisdicció laboral que demanen la internalització. Sierra, advocat de professió, ha assumit que els treballadors guanyaran aquestes demandes contra la cessió il·legal i que això podria comportar un canvi en el model de gestió de BTV, però no ha fixat la posició del seu grup en aquest aspecte. Barceló s’ha compromès a tornar a parlar amb nosaltres abans de posicionar-se, un cop formin part del ple municipal.

Com a principis a partir dels quals abordar aquest tema, els candidats de Ciutadans han parlat de defensar la qualitat i l’eficàcia dels serveis públics, evitant duplicitats i aplicant-hi una gestió totalment transparent, més difícil de dur a terme amb empreses privades externes. També han reconegut la qualitat i agraït la pluralitat dels informatius de BTV, tot i que han lamentat la seva exclusió de determinats programes, com ‘El debat de Barcelona’ amb què va arrencar la campanya electoral.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s