La sentència per cessió il•legal de betevé, dels primers 7 demandants de BCNAudiovisual, ja és ferma

foto 1

La sentència per cessió il•legal dels primers 7 demandants de BCNAudiovisual ja és ferma.

Com bé sabeu, amb data 15 de Setembre de 2017 es va dictar Sentència per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que, en procediment seguit per set membres del Comitè d’Empresa, va declarar que, concorrent cessió il·legal de treballadors, ICB, S.A. (betevé) ens havia d’incorporar immediatament en les condicions (salari, categoria i nivell salarial) que aplica l’ajuntament de BCN a ICB, S.A.), tot abonant-nos les diferències adeutades des de l’any anterior a la presentació de la nostra demanda.

Com sigui que tant BCN AUDIOVISUAL, S.L. com ICB, S.A. van interposar incident de nul·litat d’actuacions front aquesta Sentència, divendres dia 19 de Gener ens van arribar dues resolucions judicials(interlocutòries) del mateix Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que, desestimant els incidents d’ICB i BCN Audiovisual, declaren que s’ha d‘executar -donar compliment immediat a- la Sentència; això és: ens han d’incorporar ja a la plantilla d’ICB,S.A. (betevé) amb el salari, antiguitat, categoria i nivell salarial que ens correspon segons Sentència. Contra aquestes resolucions judicials no es pot interposar cap recurs. Per tant, el nostre procediment judicial ja ha finalitzat, i hem guanyat, com els companys d’Antena Local ja ho van fer prèviament.

Aquesta sentència (del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) vincula tots els Jutjats del social de Barcelona i, de la mateixa manera, declara que la solució vinculada al nostre cas -idèntica a la aplicada als primers companys d’Antena Local que ja s’han incorporat a la plantilla de betevé- s’ha d’aplicar als propers judicis que es faran.

Ens felicitem tots, per aquest nou pas cap a la definitiva regularització de la situació de tots els treballadors que actualment i realment conformem betevé.

Carles Paniello, Roger Matamoros, Marta Vives, Oriol Albalate, Eduard Li, Dani Clavera,  Albert Muñoz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s