Finalitzen els programes “Codi de barris”, “La cartellera” i “Catakrac”

Finalitzen els programes de betevé “Codi de barris“, “La cartellera” i “Catakrac” per decisió de la direcció de l’empresa.

Els treballadors que fan aquests programes es troben en situació de cessió il·legal i considerem que deurien ser internalitzats com la resta de companys que fem possible betevé. A partir del gener, seran subrogats a una nova empresa i ja no faran la seva feina a les instal·lacions de betevé. Desconeixem també com serà el format dels nous programes amb una probable pèrdua de qualitat i amb un elevat sobrecost derivat de l’externalització del projecte. 

Des del Comitè d’Empresa i l’Assemblea de Treballadors tornem a demanar a la direcció de betevé que busquin una solució definitiva per aquests treballadors que només pot passar per la internalització urgent. Demanem també la mateixa solució per als companys externalitzats que fan l’Àrtic i informació de Districtes.

sos pgm

3 pensaments sobre “Finalitzen els programes “Codi de barris”, “La cartellera” i “Catakrac”

  1. Retroenllaç: Resposta del Comitè d’Empresa a l’entrevista del director Sergi Vicente al diari ARA del 13/01/2019 | Som betevé

  2. Retroenllaç: Nova victòria al TSJC | Som betevé

  3. Retroenllaç: betevé acomiada 9 persones | Som betevé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s