Nova victòria al TSJC

som9

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat la sentència del Jutjat Social, que declarava la cessió il·legal de les treballadores dels districtes de Sants-Les Corts, i els hi reconeix els sous dels treballadors municipals d’ICB, empresa que gestiona betevé.

Aquesta és la cinquena sentència del TSJC, i totes han anat en la mateixa línia, declaració de cessió il·legal, i reconeixement de sous municipals amb retroactivitat.
Ara ja tenim sentències fermes per treballadors dels tres col·lectius que fins ara fèiem betevé, contractats en forma de cessió il·legal per Lavinia (3 sentències), Antena Local (1 sentència) i districtes (1 sentència).
Tant és si treballem a informatius a la seu central o a districtes, si treballem al departament tècnic o si fem programes com l’Àrtic, la Cartellera, el Codi de Barris o el Catakrac! Tots els que fem possible cada dia betevé, mereixem tenir un contracte digne d’una empresa municipal!

Quantes sentències fermes més necessita l’ajuntament de Barcelona per arribar a un acord que posi fi a l’externalització, i amb un reconeixement de condicions laborals i salarials d’empresa municipal? Quants diners públics cal seguir gastant en advocats i judicis, quan ja saben quina serà la sentència final?

2 pensaments sobre “Nova victòria al TSJC

  1. Que el Ajuntament resolgi aquets conflicte a fi de be pels treballadors , per una televisió publica a Barcelona i no es malgastin els diners publics que poden donar un servei a la ciutadaniade

  2. Que el Ajuntament resolgi aquets conflicte a fi de be pels treballadors , per una televisió publica a Barcelona i no es malgastin els diners publics que poden donar un servei a la ciutadaniade

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s