Qui som?

Aquest blog de les treballadores i treballadors de betevé (televisió, ràdio i web) és administrat pel Comitè d’Empresa del mitjà de comunicació.

betevé són els serveis públics de comunicació audiovisual de la ciutat de Barcelona.

Fins el passat 30 d’abril del 2018 el gruix de la plantilla del mitjà (més de 170 persones) estava subcontractat a través de BCN Audiovisual. Aquesta productora del grup Lavínia va ser la guanyadora del darrer concurs (PPO) convocat per Informació i Comunicació de Barcelona SA spm (ICB), que és la societat municipal titular de betevé.

Tot i que des del dia 1 de maig de 2018 és ICB qui contracta directament als treballadors, després de gairebé 25 anys exigint-ho i després de diverses sentències que afirmen que hi havia una cessió il·legal de treballadors, no s’ha internalitzat la totalitat de la plantilla i tampoc s’han equiparat les condicions laborals i salarials dels treballadors amb els de la societat municipal.

betevé, abans coneguda com Barcelona Televisió (BTV) va inaugurar les emissions el 3 de novembre de 1994. Alguns de nosaltres fa prop de 20 anys que hi treballem, però l’antiguitat màxima que tenim reconeguda és del 2006, que és quan ens va començar a contractar Lavínia. Des del 2010, entre congelacions salarials i la rebaixa del 2013hem perdut entre el 13,5% i el 19% del nostre poder adquisitiu.

Treballem dia a dia amb la il·lusió d’oferir als barcelonins la millor televisió per a la seva ciutat, però detectem algunes prioritats equivocades i la manca d’un model clar de televisió i ràdio local que doni servei a tots els ciutadans de Barcelona, que és a qui pertany.

foto 2

 

Podeu posar-vos en contacte amb el comitè d’empresa a través del formulari següent:

  • Lluitem per una igualtat de condicions entre els treballadors del mitjà.
  • Busquem un model de gestió més transparent.
  • Recuperem a mig termini el poder adquisitiu perdut.
  • Fem viables les televisions de districte en condicions de treball dignes.
  • Prou retallades injustificades al pressupost de betevé.

 

titol blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s